Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před několika dny se českými médii přeletěla jako vánice smutná zpráva, že se Ben Cristovao (36) rozešel s Monikou Bagárovou (29). Hvězdný pár ze SuperStar se k celé záležitosti nevyjadřoval. Až nyní Monika s Benem prozradili exkluzivně Super.cz, jak to mezi nimi opravdu je.

„Stále spolu chodíme a máme se pořád moc rádi,“ uvádí oba v našem videu takřka jednohlasně. „Je pravda, že jsme spolu neoslavili vánoční svátky a příchod Nového roku, jak jsme to měli zvykem v předchozích letech, ale byl k tomu rozumný důvod,“ nakousla příčinu Monika a Ben vše dovysvětlil: „Z Los  Angeles se mi vrátila sestra a Monča rozhodla, že bude lepší, když s ní a rodinou strávím co nejvíc času. Proto jsme slavili každý se svou rodinkou.“

Oba zpěváci během našeho rozhovoru potvrdili, že jejich dvouletý vztah prošel řadou partnerských krizí, zatím ale nebyl důvod k tomu vyhlašovat oficiální pauzu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám