Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Bára Poláková (40) končí šestinedělí po porodu druhé dcery a teprve nyní prozradila, jak holčičku pojmenovali. Prvorozená Ronja má sestřičku, jejíž jméno začíná stejným písmenem. "Jmenuje se Rika. Riku už má Honza Muchow. Pro mě to je úplně normální jméno," řekla Top Staru herečka.

"Rika je hodně netradiční jméno a nosí ho jen tři další holčičky v zemi. Kromě dcery Honzy Muchowa jsem našla, že existujou ještě dvě, jedna je v Teplicích a druhá v Jihlavě a jsou to ročníky 71 a 74, ta naše se jmenuje po té Honzově," prozradila Bára.

Péče o dvě děti je pořádný zápřah. Není divu, že je Bára na své váze a opět neuvěřitelně štíhlá. "Je to nářez. Plný zuby toho nemám, to asi ještě přijde. Snažím se hrozně moc myslet na jídlo, abych do sebe dostávala hodně živin a vitaminů a zrovna teď to cítím... Nemluvím taky moc souvisle, kromě trhu a našich si moc nikam nevyrazím," dodala Bára, která si od péče o dcery odskočila na natáčení videoklipu ke své písni Krosna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám