Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zábavu a atraktivní herecké trio slibuje nové nastudování bláznivé komedie Donalda Churchilla Natěrač, které se pod režijním vedením Jana Noska Nováka rodí v Divadle Gong.

V „dbalkách“ i nedbalkách se budou po jevišti prohánět Bára Mottlová (37), Eva Decastelo (45) a Leoš Noha (49) známý ze seriálu Okresní přebor. „Na tuhle nabídku zahrát si ve ztřeštěné komedii se prostě nedalo říci ne. Zkoušíme už nějakou dobu a i pro nás bude tenhle kousek zábavou. Samozřejmě text je důležitý, ovšem je tam tolik prostoru pro improvizaci, že každé představení bude jiné,“ prozradila Mottlová.

„Mě doporučila Bára, takže nebylo co řešit. Jo, řekla jsem, jdu do toho. A je to fakt, boží,“ dodala Decastelo.

Hra Natěrač je v podstatě o manželském trojúhelníku, tedy o pořádné nevěře a o tom, co se může stát, když se do souboje manželky a milenky zamíchá natěrač, který je mimochodem zaníceným hercem amatérem. Tenhle společenský outsider se dočká přízně obou dam, které si na něm potřebují dokázat, že jedna je lepší než druhá, a tak série nedorozumění a mystifikací nebere konce.

A co kdyby se v soukromí nějaká nevěra proflákla u Evy a Báry, zabily by svého parťáka? „Uf, tak to určitě ne. Vzhledem k tomu, že máme děti, tak ženská, konkrétně vlastně já, bych uvažovala jinak. Kdybych byla svobodná a přišla bych partnerovi na nevěru, tak by to byl jednoznačně důvod k rozchodu. Vzhledem k tomu, že jsem máma, mám dvě supr děti, nejlepšího manžela pod sluncem, a kdyby se, nedej bože, něco takového stalo, a já věřím, že je to sci-fi a nikdy se to nestane, tak bych odpustila a snažila se vztah udržet,“ má jasno Decastelo. Premiéra divadelní hry Natěrač proběhne 13. července na Letní scéně Harfa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám