Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Supermodelka Ashley Graham (36) se za své křivky už dávno nestydí. Vydělala na nich totiž víc, než si vůbec umíme představit. Nabídky se jí jenom hrnou a fanoušky opět rozpálila při focení na pláži v Malibu. V bikinách pózovala jako o život a vypadala v nejlepší formě.

Přestože je na své tělo pyšná, většina snímků v prádle nebo plavkách projde retuší, než je modelka uveřejní. Tentokrát ji však vyfotili nenechaví paparazzi, a tak si můžeme Ashley prohlédnout skutečně v plné kráse.

Modelku v poslední době fanoušci ostře kritizují kvůli její váze. Na některých snímcích, které sdílela na Instagramu, totiž podle nich vypadá moc hubená. A tak ji začali podezřívat, že se za své plné tvary stydí a chce se jich zbavit. Podle Hollywoodlife.com má Ashley podobných komentářů plné zuby. Fanoušci podle ní hlídají její váhu až příliš bedlivě a nedají Ashley pokoj ani na chvíli. Na svých křivkách však založila kariéru a velmi otevřeně je propaguje, nemůže se tedy divit, že se o ně zajímají i její fanoušci. I když možná víc, než je zdrávo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám