Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec, tanečník a porotce StarDance Jan Révai potěší v nové zimní komedii Špindl snad všechny své fanynky. Režisér Milan Cieslar si pro něj totiž připravil hned několik postelových scén. V jedné z nich se téměř nahý objeví v posteli s vyhlášenou sexbombou Alicí Bendovou (50).

A v další zase svléká z kalhotek potetovanou Anitu Krausovou, jež v komedii z prostředí Špindlerova Mlýna ztvárňuje jednu z hlavních rolí. Anitu diváci mohli vidět například coby prostitutku v úspěšném seriálu Pustina. Epizodní role si zahrála také v Poldovi či Mordpartě.

Celkově se příběh Špindlu točí kolem tří sester, které si vyjedou na hory, kde prožívají nejrůznější zapeklité milostné peripetie. Trojici na první pohled nesourodých sourozenců si zahrají již zmíněná Anita Krausová, Anna Polívková a Kateřina Klausová. Dámy mají na horách v plánu užít si odpočinek, zábavu a možná i trochu milostného dobrodružství.

„Všem třem hlavním hrdinkám se ve Špindlu totálně změní život. Cesta k této změně vede přes milostná zklamání, sexuální dobrodružství a několik pořádně bolestných kocovin. Tenhle film je zkrátka ze života,“ nastínila Kateřina Klausová.

Snímek vstoupí do kin společně s prvním zimním dnem 21. prosince. Na krkonošských svazích a v horských chalupách se kromě zmíněných hereckých protagonistů objeví i Marek Vašut, Jakub Kohák, Lukáš Pavlásek či Karel Zima.

Reklama

Další články

Načítám