Hlavní obsah
Článek

Americký herec Kellan Lutz (26), který ztvárnil v oblíbené Twillight sáze upíra Emmetta, byl vždy známý svou vášní pro módu. Svou kariéru začínal jako model, několikrát se objevil v různých kampaních věhlasných módních značek a stále je o něj jako módní tvář velký zájem. V současné době se rozhodl předvést světu své tvůrčí umění a navrhuje svou první kolekci.

„Teď se nejvíc soustředím na vlastní kolekci oděvů. Byl jsem v New Yorku na týdnu módy s kamarády z módního světa a hledal inspiraci. Miluju módu, začal jsem modelingem. Mé vzdělání je ze světa módy. Jsem velmi vděčný za roky strávené modelingem, protože jsem musel fotit nahoře bez při hře basketbalu, kdy jsem měl jen šortky, bylo mi čtrnáct, to vás připraví. Jsem chlap, tak mě to nebere. Můžu běhat kolem nahý. Není to pro mě žádný problém,“ svěřil pohledný herec.

A jak si hvězda filmu Twillight svou sexy postavu udržuje? “Běhám, plavu, hraju squash, basketball, to se pak svaly tvoří samy. Mám taky rád, když holka sportuje a je to na její postavě vidět. Pořád ale musí vypadat jako holka a ne už jako kluk.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám