Hlavní obsah
Článek

Bývalý manžel zpěvačky Jessicy Simpson (31) Nick Lachey (38) a jeho manželka Vanessa Minnillo (31) čekají prvního potomka. Sympatický zpěvák šťastnou novinu prozradil během pořadu Live! With Kelly.

Vanessa, která je herečkou a modelkou, přivede dítě na svět koncem léta nebo začátkem podzimu. Nickova exmanželka Jessica Simpson, která čeká miminko se snoubencem Ericem Johnsonem, by měla porodit v brzké době.

„Šla do obchodu, koupila si těhotenský test a byl pozitivní. Takže čekáme děťátko,“ prohlásil šťastný Nick, který v posledních měsících o dítěti mluvil jako o svém největším přání, a dodal: „Měl jsem šanci zažít mnoho dobrých věcí, jak ve svém životě, tak v kariéře, ale tohle je ta, na kterou se těším ze všeho nejvíc.“

Nick a Vanessa se po několika měsících chození vzali na exotických Bahamách. Jejich přípravy a celý průběh svatby byly zachyceny v reality show Nick & Vanessa's Dream Wedding.

"Tvoří naprosto dokonalý pár. Doposud jim to skvěle klapalo, a tak jsem pevně přesvědčená, že v jejich vztahu bude vládnout harmonie, i když budou manželé," uvedla blízká kamarádka obou hvězd.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám