Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Více než tisícovka zdravotních sester se sjela na ples, kde se volila nejkrásnější z nich. V pražském paláci Žofín se jí stala čtyřiadvacetiletá záchranářka Petra Hladíková z vinohradské nemocnice. A pánové, pozor, tahle kráska je nezadaná.

„Je to krásný pocit být nejkrásnější sestřička v republice. Ale podle mě je miss každá, která tuto práci dělá. Naše povolání je hlavně o té vnitřní kráse a to je mnohem víc. A možná i proto jsme neměly promenádu v plavkách, ale v sesterských stejnokrojích,“ svěřila se sympatická Petra, která mimo jiné vyhrála i 33 333 Kč.

„Rozhodla jsem se, že peníze dám na zvelebení našeho oddělení. Sice si jako sestřička nevydělám moc peněz, chtěla jsem se ale podělit se svými kolegyněmi, které mi držely po celou dobu palce,“ dodala Petra, která se nemusí bát prokletí všech missek, že se jí nyní rozpadne vztah. „Jsem svobodná, takže to neřeším. Navíc rozhodně nehrozí, že bych narazila na nějakou slavnou personu nebo tak. Jsem obyčejná zdravotní sestřička a společnost takových lidí nehledám,“ dodala skromně Petra. S kým tedy pojede na zahraniční zájezd, který také vyhrála, je zatím otázkou.

Reklama

Další články

Načítám