Hlavní obsah
Článek

Jazyk ostrý jako břitva se Josefu Rychtářovi (65), ošetřovateli Ivety Bartošové (†48), tentokrát nemusí vůbec vyplatit. Když nedávno nazval exmilence zpěvačky Domenika Martucciho (47) debilem, netušil, že si to italský hřebec nenechá líbit. „Podávám na pana Rychtáře žalobu. Budu žádat milión korun. Snad ho to naučí slušnému chování,“ řekl Super.cz hrabě.

Rychtář takhle nevybíravě reagoval poté, co ho Martucci obvinil z toho, že může za nedávný kolaps Bartošové. Ta si ubližuje prý právě proto, že si ji Rychtář nechce vzít. „Pan Martucci je debil,“ řekl bez rozpaků Rychtář VIP zprávám. Jenže hrabě si to nechce nechat líbit. Až prodá deset povozů plných rodinného olivového oleje a vydělá na soudní poplatky, hodlá ho zažalovat. „Budu chtít omluvu a milión korun. Peníze půjdou dětskému domovu. Nemůže přece o mně říkat takové věci,“ zlobí se Ital, který se ale zároveň těší, že půjde na psychiatrické vyšetření, aby prokázal svou úroveň inteligence. „Buď vyvrátí jeho tvrzení, nebo budu mít oficiální štempl na to, že jsem debil. Pak by nic platit nemusel,“ krčí rameny pobaveně.

Ten ale přesto nabízí Rychtářovi poslední možnost, jak se soudu vyhnout. „Na svém zámku v Itálii budu příští měsíc natáčet klip k písni Moje láska, kterou jsem po Míše Noskové a Ivetě nazpíval znovu se Štěpánkou Decastelo. Když pan Rychtář přijede a zahraje mi v klipu aspoň v několika vteřinách majordomuse, žalobu smetu ze stolu a jsme si kvit,“ provokuje Martucci.

Toho doteď trápí, že ho nedávno nechala Agáta Hanychová vyhodit ze svého večírku. „Byl jsem hostem Štěpánky, která měla pozvánku pro dva. Navíc jsem oficiálním patronem dětského domova, pro který Agáta dražila. Dětem dávám peníze ze svého, ne přes sponzory jako slečna Hanychová. Proto mi ten incident připadal víc než smutný,“ dodal závěrem posmutněle Martucci.

Reklama

Další články

Načítám