Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak Super.cz informoval, v Itálii už mají náhradu za Alenu Šeredovou. Nádherná Češka Ivana Mrázová v těchto dnech přitáhla k televizním obrazovkám milióny Italů.

Po veškerých spekulacích nad tím, zda se dvacetileté Ivaně Mrázové povede zhostit se pozice moderátorky festivalu Sanremo 2012, je otázka zodpovězena. Krásná modelka ze stáje agentury Unique One se stala miláčkem Itálie.

Ivana, kterou Italové láskyplně nazývají Ivanka, se stala hlavním tahákem hudební soutěže, za níž stojí produkce italské televizní stanice Rai Uno. Krásný úsměv, perfektní ženské křivky a plynulá italština zajistila Ivaně absolutní úspěch a podporu jak ze strany médií, tak i publika, které se do ní zamilovalo.

Ivana se po boku předních italských moderátorů, kterými jsou showmani Gianni Morandi a Rocco Papaleo, objevila třikrát. Na úterním zahajovacím kole Ivana bohužel chyběla, neboť byla hospitalizována se zablokovanou krční páteří. Cílevědomá Češka se ale ihned pustila do rehabilitace a ve středu večer nastoupila v plném lesku a sklidila zasloužené ovace publika.

Další články

Načítám