Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jsou to dva roky, co Veronika Žilková (62) poznala svého blízkého kamaráda. Po bolestném rozchodu s Martinem Stropnickým našla Žilková štěstí u basáka kapely Argema Josefa Holomáče (64), kterého ale neoznačuje jako svého partnera, ale nejlepšího kamaráda.

A s nejlepším kamarádem si pořád náramně rozumí! Společnou fotkou z místa, kde se s hudebníkem poprvé potkala, se pochlubila svým fanouškům.

„Před dvěma lety jsme se na této lavičce poprvé potkali. Já jsem přišla smutná se psy a on seděl smutný a zapíjel žal. Dva roky restartu dvou seniorů,“ vtipkovala na sociální síti Žilková, která je ale pořádně vitální seniorkou. Postavu má jako proutek a pravidelně cvičí, čímž inspiruje i řadu mnohem mladších žen.

A co si budeme povídat, i pan Holomáč vypadá jako charismatický muž. Paní Veronika si zkrátka kamarády umí vybrat a je důkazem toho, že na krásný vztah se nemusí zanevřít ani v babičkovském věku.

Další články

Načítám