Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Informace o rozchodu zpěváka Seala (48) a německé topmodelky Heidi Klum (50) přišla minulý měsíc jako blesk z čistého nebe. Vztah do té doby idylicky vnímaného manželského páru se po sedmi letech rozpadá a zdá se, že Seal vyměnil snubní prsten za jiný ‚doplněk‘. Nehty na rukou si totiž nalakoval na svítivě žlutou barvu, a tak díky jeho ebenové pleti a černému outfitu zářil do daleka.

Přestože Seal ještě několik dní po oznámení smutné zprávy o rozpadu manželství stále nosil snubní prsten a tvrdil, že Heidi Klum pro něj zůstává nejúžasnější ženou v životě, a proto nevidí důvod, proč by si sundával z ruky snubní prsten, teď už je nejspíš všechno jinak. Zpěvák ve středu přiletěl do Austrálie bez Heidi i jejich dětí. Když se jej na ně reportér zeptal, zpěvák ztichl a působil vážným dojmem.

Seal však není jediný slavný muž, který se zhlédl v lakování nehtů. Stejnou zálibu si našel například i rockový zpěvák Steven Tyler, který byl viděn s černě namalovanými nehty například v úterý na svátek zamilovaných, když vezl květiny své partnerce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám