Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali, že úřadující Muž roku 2011 a druhý nejkrásnější Muž planety Martin Gardavský odletěl minulý pátek na několik měsíců do Brazílie. Před svým odletem Gardavský ale příliš nechtěl prozrazovat, co hodlá v Jižní Americe vlastně podnikat. Z pověrčivosti nechtěl zakřiknout štěstí. Nám se ale přece jen podařilo z Martina vypáčit, že ho v Jižní Americe čeká malá vedlejší role ve filmu. Zajímavé je, že se model hodlá ucházet o roli v telenovele.

„Je to tak. Musím ale projít castingem. Díky mým fotkám jsem se dostal do užšího předvýběru a čeká mě další kolo," říká Martin. „Člověk hlavně musí umět perfektně portugalsky, což si myslím, že bych mohl zvládnout," říká Gardavský, který pár hodin před odletem pokřtil s pořadatelem Muže roku Davidem Novotným na TV Metropol kalendář na rok 2012.

„Díky nedostatku času jsme kalendář pokřtili až v únoru. Nezbývalo nic jiného, než křest provést těsně před odletem," vysvětlil organizátor Muže roku David Novotný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám