Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Demi Moore (61) se sice zhroutil osobní život poté, co se provalily nevěry jejího manžela Ashtona Kutchera (33), ale stále se může spolehnout, že mu na ní záleží. I když je těžké říct, do jaké míry tak jedná z pocitu viny. Za Demi, s níž je stále v rozvodovém řízení, pravidelně jezdí a kontroluje, zda se jí po kolapsu z minulého týdne opět nepřitížilo. Podobný zájem o svou bývalou manželku však projevuje i Bruce Willis (56), který má s Demi tři dcery. Oba dva hereččini osudoví muži se tak u ní střídají jako na běžícím páse.

Podobně tomu bylo i ve čtvrtek, kdy se u Moore v losangeleském domě nejdřív ukázal Kutcher a o několik hodin později se za ní otočil i Willis. Herečka v domě pobývá s jejich třemi dcerami Rumer (23), Scout (20) a Tallulah (17). Všichni jsou tak nyní Demi na blízku a snaží se ji nechávat co nejméně o samotě. Americké deníky se přitom o stavu herečky nezmiňují vůbec v dobrém, nazývají ji časovanou bombou a dalšími nelichotivými přízvisky.

Není tajemstvím, že Kutcher, který se dřív s Willisem přátelil, mu nyní pěkně leží v žaludku kvůli tomu, co Demi provedl. „Bruce má o ni strach a chce, aby se jí dařilo lépe. Plno jejích přátel to má stejně, ale ona nechce nic slyšet,“ řekl zdroj blízký herečce pro magazín People.

Willis a Moore pojí od jejich rozchodu v roce 2000 kamarádství. Hercova nová manželka Emma Hemming je tak nejspíš tolerantní a jeho výlety za exmanželkou jí nevadí ani nyní, kdy s ním čeká dítě.

Reklama

Další články

Načítám