Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bohatá americká dědička a celebrita Kim Kardashian (43) dokázala, že není žádnou ledovou královnou a své nevydařené manželství s hvězdou NBA Krisem Humphriesem jí rozhodně není lhostejné. V závěrečném díle své reality show Kourtney & Kim Take New York nechala své emoce projevit naplno a rozbrečela se jako želva. Kim se s Krisem i po podání žádosti o rozvod po pouhých 72 dnech manželství nadále vídala a možná i věřila v usmíření, nakonec ale pochopila, že její pohádka nebude mít šťastný konec.

Krásná Kim přiznala, že má záchvaty paniky a myslela si, že je zamilovaná, ale že do všeho šla příliš po hlavě a propukala v pláč. Útěchou jí byla sestra Khloe: „Ty jsi do toho šla s otevřeným srdcem. Každý ví, jak špatně s tebou zacházel.“ Ale Kim stále hledala odpověď: „Myslíš, že bych se neměla cítit trapně, když jsem si myslela, že jsem zamilovaná? Cítím to ve svém srdci. Cítím se hrozně. Znám se. Stalo se to příliš rychle, neznala jsem ho,“ znělo z úst roztřesené Kardashian.

Reklama

Další články

Načítám