Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská glamour modelka a bývalá královna krásy Leilani Dowding, která v pondělí oslaví dvaatřicáté narozeniny, rozhodně není žádná stydlivka. V těchto dnech si užívá pár nepříliš slunečných dní na pláži v Miami. Když zrovna nesportuje nebo se neprochází se svým čtyřnohým kamarádem, klidně si sundá horní díl bikin a zaplave si v moři. Zájem fotografů jí vůbec nevadí, je zvyklá. Dowding je totiž také oblíbenou Dívkou ze strany 3, která se v bulvárních plátcích objevuje nahoře bez.

Atraktivní brunetka vystudovala univerzitu v Surrey v oboru ekonomiky a jako osmnáctiletá vyhrála titul Miss Velké Británie a stala se první britskou reprezentantkou s asijskými rysy na Miss Universe. O rok později se začala objevovat v deníku The Sun jako Dívka ze strany 3. Spolu se svou mladší sestrou Melanií, která je rovněž modelkou, dokonce nahoře bez pózovaly spolu.

Dowding rovněž účinkovala v několika reality show a soutěžích jako Tough Love Miami, Celebrity Fear Factor nebo Faking It Celebrity Wrestling. Bývalá Miss byla dvakrát zasnoubená s fotbalistou. Nejprve se jejím mužem měl stát Mark Williams, později Jérémie Aliadiére. V současnosti randí s Georgem Frenchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám