Hlavní obsah
Článek

Čtvrteční výzva herečky Veroniky Žilkové (62) na Super.cz, aby se ozvali ti, kdo by mohli nabídnout práci jejímu těžce zadluženému synovi, nezůstala bez odezvy. I když herečka především apelovala na ty, kteří mu mohou nabídnout manuální práci, do redakce přišlo mnoho mailů s nabídkou výdělku ve finančnictví. „Je to past,“ smutní Veronika.

„Honzík takovou práci už zkoušel, ale to nemá smysl,“ říká hvězda nového seriálu televize Nova První krok. Mezi nabídkami byly i ty, aby se zapojil do síťového marketingu. Jde o jakési podnikání podobné kdysi úspěšným podvodným „letadlům“, kdy člověk musí do podnikání dostat co nejvíc svých známých a kamarádů, aby měl vůbec šanci vydělat nějakou tu kačku.

Honzovi ale někteří nabízejí pomoc s oddlužením. „Děláme podobnou činnost jaká je v pořadu Krotitelé dluhů. Můžeme mu pomoci s oddlužením, nebo si ho podle jeho šikovnosti zaškolíme a pak bude dělat finanční poradenství. Na vedlejšák si u nás mnozí vydělají dvacet tisíc korun,“ řekl nám například Jan Holubec.

Mezi dalšími nabídkami byla i ta, aby odjel do Anglie a pracoval tam pro českou firmu, která se zabývá rekonstrukcemi bytů a domů. „Abych mu pak jen nezaplatila letenku a nevyklubal se z toho podvod,“ směje se Žilková, ale vzápětí dodává, že už o práci pro syna v zahraničí také vážně uvažovala. Nedávno se totiž Honzík zase ztratil, po dvou dnech se ale naštěstí vrátil. A začít znovu v cizině, osamostatnit se a dospět tam, to by jejímu synovi určitě mohlo prospět.

„Každý den teď poctivě prodává lístky v kině, ale co si budeme povídat, je to jen za pár kaček. Snad se nějaká nabídka práce nakonec ujme,“ doufá Veronika, která kvůli novému řediteli Divadla na Vinohradech Tomáši Töpferovi bojí i o svého manžela Martina Stropnického, tamního uměleckého šéfa. „Ještě budeme muset najít práci pro Martina a pro mě. Je jasné, že na Vinohradech oba končíme,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám