Hlavní obsah
Článek

Známý dabér Alois Švehlík (72), kterému nedávno vzali řidičák kvůli alkoholu za volantem, se jen tak nenapije. Alespoň ne v práci. Hvězda seriálu Cesty domů má stejně jako jeho kolegové přísný zákaz požívání alkoholických nápojů na place. "Nikde tu alkohol nesmí být," řekl nám s vážnou tváří režisér Adamec. Podívejte se na video, ve kterém hovoří nejen o alkoholu, ale i o stém díle seriálu nebo o svém rozhodnutí nevyrábět už dál děti.

"Nevím, jak to bylo s Lojzou, ale na place nemá problémy vůbec nikdo. Ani jeden člen štábu. To nejde. Není možné si užívat a zároveň pracovat dvanáct a více hodin denně," říká režisér, který by pěkně s pijany zatočil. Zároveň si ale nemyslí, že zrovna Švehlík by byl nějaký pijan. A to mu přitom prý naměřili za volantem tolik alkoholu, jako by vypil minimálně pět skleniček vína.

"Na natáčení se ale alkohol nevyskytuje. Ani v cateringu, ani na place, nikde," dušuje se Adamec. Ten s kolegy oslavil dotočení stovky dílů Cest domů. "Nečekal to nikdo, ani já, že se seriál ujme. Máme z toho velkou radost," dodal Adamec.

Reklama

Další články

Načítám