Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Diana Kobzanová (42) je známá svými svéráznými názory na život. Do svatby se nehrne a do mateřství teprve ne. Nedávno oznámila odchod z rádia, kde strávila posledních pět let, a místo rodinného života se chystá „rajzovat“ po světě. Nyní překvapila znovu - chce si pořídit zbrojní pas. Bojí se snad něčeho?

Diana se naštěstí necítí být někým nebo něčím ohrožena, ale jistota je prý jistota. „Chci si udělat zbrojní pas, má ho celá rodina včetně mého přítele. Ne že bych se cítila v ohrožení, ale myslím si, že je dobré umět se trefit, když je potřeba. Nikdy nevíš, k čemu se nachomýtneš,“ svěřila se magazínu Glanc. Zda to stihne ještě před odletem na plánovanou cestu, není jasné.

Jasné ale je, že ačkoli téměř třicetiletá Diana už třetím rokem randí s automobilovým závodníkem Štěpánem Vojtěchem, vyvrací spekulace o tom, že by byla těhotná. Naopak. „Dítě nemám v plánu a ani by se zrovna moc nehodilo. Mluvili jsme s přítelem, že bychom se chtěli podívat do Austrálie a zpátky to vzít přes Nový Zéland. Kdy jindy tam letět, než když nemám děti, bude mi třicet a mám čas? S dětmi by to také šlo, ale to už je pak jiné cestování,“ míní oblíbená moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám