Hlavní obsah
Článek

Herečka Lucie Zedníčková (55) je na svou dceru náležitě pyšná. Amelie Pokorná (19) jde z role do role a ve svém věku se stíhá věnovat nejen hraní, ale i škole. V létě se nám mladá herečka pochlubila svým přítelem, ke kterému se plánuje pomalu stěhovat.

Co na to říká maminka, která tak svou dceru pomalu vypouští z hnízda? „Ona má úplně úžasného přítele. Jsou oba rozumní a šikovní a už to trochu začíná, že ji třeba týden nevidím, a pak je zase doma. Má na to právo a věk, je na to dostatečně psychicky vyspělá, takže strach z toho nemám,“ svěřila se Super.cz Zedníčková, která spolu s dcerou křtila klip skupiny Melodica.

Zatímco dřív se toho, až ji děti opustí, bála, dnes už životní změnu přijala. „Myslím, že to bude tak pozvolna. Je to tak otázka měsíců, možná roka a dvou. Bála jsem se toho, když byly děti malé. Teď je to přirozený, syn studuje v Brně a už je dospělý chlap, doma je sporadicky. Bála jsem se toho taky, ale přišla jsem na to, že nemám čeho, je to přirozený proces,“ dodala herečka.

Reklama

Další články

Načítám