Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že kuchař Zdeněk Pohlreich (67), který se proslavil pěkně prořízlou vyřídilkou, je pěkný vykuk.  Teprve po třech měsících na povrch vyplavaly informace, že se známému televiznímu kuchaři podařilo před veřejností zcela ututlat druhou oficiální svatbu se svou dnes již manželkou Zdeňkou Pohlreichovou. Pohlreich nakonec kápl božskou a sám přiznal, že se musel oženit v Čechách ještě jednou.

Jejich první pompézní říjnová svatba u Bodamského jezera v jeho rezidenci totiž nebyla platná. Svazek tehdy oběma zamilovaným a rozvedeným milencům zpečetil další známý televizní kuchař Ivan Vodochodský.  Ten ovšem k tomuto aktu neměl žádné oficiální oprávnění. „Na území cizího státu může oddávat jen konzul a tím opravdu nejsem,“ sdělil Blesku Vodochodský, který je Pohlreichův letitý kámoš.

O několik týdnů později tak Pohlreichovi stanuli v Čechách před oltářem při mnohem skromnějším obřadu znovu. Tentokráte už jen v úzkém kruhu rodiny. Známý kuchař je však zarytý tajnůstkář a jakékoliv detaily odmítá prozradit. „Do toho nikomu nic není, jak moje svatba vypadala,“ odsekl rázně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám