Hlavní obsah
Článek

Začátkem ledna mu bude teprve pět měsíců, ale už se umí tvářit jako dospělák, který pobral všechnu moudrost světa. Maličký chlapeček jedné známé české celebrity, kterou mnozí přezdívají Česká Paris Hilton, právě prožil své první Vánoce a parádně si je užil. Poznáte, čí hvězdě českého showbyznysu tenhle nádherný drobeček patří?

Maminkou Kryšpína je provokatérka Agáta Hanychová (38), která jen pár měsíců po porodu odhalila svá ňadra pro pánský časopis. Svému synovi prý nic nového pod stromeček nekupovala, ale zabalila mu oslintané dárky po jeho tetě Kordulce.

"Tyhle Vánoce byly kvůli Krapínkovi nejkrásnější v mém životě. Akorát celé rozbalování prospal," řekla Super.cz rozněžnělá Hanychová. Ta se synem a přítelem Mirkem Dopitou strávila Štědrý večer u své maminky Veroniky Žilkové. "Nepřála jsem si nic, ale dostala jsem letos všechno. Zdraví, štěstí a rodinu. Prsa snad budou mezi dárky příští rok," neodpustila si na závěr vtípek Hanychová, která si stěžuje, že po ukončení kojení jí pětky splaskly na jedničky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám