Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Televizní diváci ji znají jako ztřeštěnou Heluš z Ordinace v růžové zahradě nebo moderátorku pořadu O 10 let mladší. Od pátku budeme Martinu Randovou vídat v seriálu Ulice. Oblíbená herečka vzala roli Kateřiny Dubovské, nové majitelky uliční hospody.

Do června bude ještě ženou doktora Boba Švarce v Ordinaci. „Scenáristé napsali roli Heluš báječně a já měla vedle sebe báječného kolegu, kamaráda navždycky. Martin Zounar se stal součástí mojí rodiny,“ řekla Super.cz Martina Randová (49) s tím, že si zvykli jeden druhému nahazovat fórky.

Když herečka přijíždí do uličních ateliérů v Hostivaři, míjí ten, kde trávila sedm let coby sekretářka, uklízečka, bufetářka. „A taky bohatá panička, tou byla Heluš nejraději. Penízky měla nejvíc ráda. Nebyla zlá, zákeřná, ale bezprostřední a veselé povahy. Takových specifických postav je moc málo,“ vzpomíná na roli, která jí umožnila stát se veřejně známou.

Super.cz upozornil Martinu, že se všude uvádí, jak s „růžovkou“ prožila 9 roků. Reagovala velmi spontánně: „Jsem ráda, že to můžu vaším prostřednictvím uvést na pravou míru. Já někde omylem uvedla tohle číslo, ale bylo to o dva roky méně. Mně nikdy nešla matika.“

U podnikatelky Kateřiny celkově mění pojetí a charakter postavy. Zdravě sebevědomá, rozumná, cílevědomá a přátelská ženská, máma dospělé dcery, jí přinesla příležitost, z níž se raduje. „Chyběla mi herecká práce, v Ordinaci už nebyl velký prostor. Ač je rázná, má srdce, a to dostane zabrat,“ poněkud tajemně řekla Super.cz a dodala, že se těší na lásky a vztahy.

V této souvislosti nás pochopitelně zajímalo, jak je na tom herečka. Ta se otázce srdečně zasmála. „Stále platí, že jsem single. Nemám nikoho, s kým bych sdílela společnou domácnost. Ale jeptiška fakt nejsem, jsem normální ženská!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám