Hlavní obsah
Článek

Jennifer Lopez (54) je opět single. Po týdnech spekulací ve čtvrtek oznámila rozchod se snoubencem Alexem Rodriguezem, s nímž byla ve vztahu 4 roky. Rodriguez ale zdaleka nebyl jediným významným mužem ve zpěvaččině životě. Podívejte se na osudové muže JLo.

Alex Rodriguez

S baseballovou hvězdou se Jennifer znala léta. Jako partneři si k sobě ale našli cestu až v roce 2017. Tvořili pěkný pár, dobrý vztah spolu měly i jejich děti, zpěvaččina dvojčata Emme a Max a sportovcovy dcery Natasha a Ella. V březnu 2019 se zasnoubili, Jennifer měla jít k oltáři počtvrté, ale svatební přípravy jim o rok později překazila pandemie koronaviru. Nakonec se svatby vůbec nedočkali, ale nadále prý zůstávají přáteli a obchodními partnery.

Marc Anthony

Marc Anthony byl posledním manželem Jennifer. Byli svoji v letech 2004-2014, rozešli se ale už tři roky předtím, než byl rozvod dovršen. Anthony je také otcem zpěvaččiných dvojčat. Marc Jennifer velmi podporoval v její kariéře a dodnes jsou přáteli.

Ben Affleck

Začali spolu randit v roce 2002 během natáčení společného filmu Láska s rizikem a románek rychle přerostl ve vážnou známost. Ještě v tom roce se Jennifer s Benem Affleckem (51) zasnoubila. Jejich vztah byl veřejně hojně propírán a v roce 2004 dospěl ke svému konci. Údajně kvůli zásadním rozdílům v životním stylu. Herec má pro svou bývalou dodnes jen slova obdivu.

Cris Judd

Choreograf Cris Judd byl druhým manželem Jennifer. Byli svoji pouhých devět měsíců na přelomu let 2001 a 2002. Poznali se při natáčení videoklipu k písni Love Don't Cost a Thing, který Judd režíroval. Z jeho strany šlo prý o lásku na první pohled, pozornost médií vztahu ale nesvědčila.

Puff Daddy

Rapper Puff Daddy, vlastním jménem Sean John Combs byl s Jennifer ve vztahu v letech 1999-2001. Vztah to byl prý velmi turbulentní, plný nevěry, což také dle slov Jennifer vedlo k jeho ukončení.

Ojani Noa

Ojani Noa byl číšníkem v klubu v Miami, když se s Jennifer seznámili. Mnoho informací o jejich vztahu známo není. Byl zpěvaččiným prvním manželem a rozvedli se v lednu 1998 po 11 měsících manželství.

Reklama

Další články

Načítám