Hlavní obsah
Článek

Snoubenec modelky Agáty Hanychové (38) a otec jejího syna Kryšpína Mirek Dopita se pod vlivem alkoholu popral s ochrankou pražského baru James Dean. Rozbil při tom dveře, které teď musí zaplatit. "Sypu si popel na hlavu. Choval jsem se jako blbec," přiznal Super.cz exkluzivně hráč amerického fotbalu Dopita.

K události došlo v noci z pátka na sobotu v brzkých ranních hodinách. "Měla jsem předtím křest kalendáře a tak jsme to oslavovali. Pak jsme každý pařili v jiném klubu a Mirek za mnou přišel do baru u Staroměstského náměstí. Akorát to trochu přehnal s pitím a nepohodl se s ochrankou. Dlouho už nikde nebyl, měli jsme hlídání pro Kryšpína, a tak se utrhl ze řetězu," vysvětlila nám incident sama Hanychová.

Ochranka odmítla Dopitu vpustit do klubu s tím, že už je přeplněný. To ale připitý fotbalista nechtěl akceptovat a pustil se s ostrými hochy do potyčky. "Člověk se po pár panácích cítí jako mistr světa. Nepochopili jsme se a pak došlo k potyčce. Jsem hrozně rád, že ochranka v baru byla naprosto profesionální. Kdyby nebyla, dostal jsem nakládačku," uznává svou chybu přítel nejkontroverznější modelky v Česku.

"Dohodl jsem se s vedením klubu, že se omluvím pánům z ochranky a uhradím vzniklou škodu. Tím by celá věc měla být uzavřená. Budu si odteď dávat pozor na to, co dělám. Tohle se mi nestává. Opravdu nebývám agresivní, a tak nevím, co to do mě vjelo," dodal Mirek Dopita.

Reklama

Další články

Načítám