Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I Mel C (46) musí doplnit během izolace zásoby jídla, a tak vyrazila s dcerou Scarlet (11) na nákup jídla do centra Londýna.

Při jejich procházce je zachytili paparazzi, kteří pěkně zdokumentovali, že bývalá Sporty Spice je stále pěkně vysportovaná. Věrna svému stylu Mel C oblékla krátkou mikinu, která odkrývala její stále pevné bříško, které ani pobyt doma v karanténě nezničil. Její dceři evidentně tento styl oblékání také sedí.

Scarlet má Melanie z desetiletého vztahu s realitním makléřem Thomasem, se kterým se rozešla v roce 2012. V novém interview pro Radio 4 Desert Island Discs uvedla: „Dělám velká rozhodnutí. Opustit jejího otce bylo hodně těžké, ale nebyla jsem šťastná já ani ona. Nebylo to správné prostředí, ve kterém bych chtěla svou dceru vychovávat. Scarlet mě učinila statečnější a pomohla mi, abych se za sebe uměla víc postavit. Nikdy bych to nezvládla bez její podpory.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám