Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Chris Walton (45) je známá spíš pod svým uměleckým jménem ‚The Dutchess‘, ale kdybyste jí potkali na ulici, její hlas vás určitě nezaujme tolik, jako její neuvěřitelně dlouhé nehty. Ty si atraktivní míšenka s blond vlasy nestříhala už 18 let a podle posledních údajů její nehty na rukou dohromady měří přes šest metrů. Walton by tak měla mít v současnosti nejdelší nehty na světě.

Její prvenství je dokonce i oficiálně uznané, jelikož se pětačtyřicetiletá žena, která je rovněž již babičkou, dostala do nového vydání Guinnessovy knihy rekordů pro rok 2012. K této příležitosti si neváhala svou pýchu, která se kroutí do všech stran, natřít zlatým lakem.

Walton přitom tvrdí, že jí nehty ani nepřekáží a už se s nimi naučila žít. Dokáže s nimi dokonce hrát na klavír či pracovat na počítači.

„Je to prostě jako nechat si narůst dlouhou bradku nebo vlasy. Nenechávala jsem je růst záměrně, jen jsem přestala chodit na manikúru a starala se o nehty sama. Nestříhala jsem je a ony stále rostly,“ řekla Walton, která prý občas i zapomene, že vůbec takové 'pařáty' má. Rekordmanka však poslední dobou nehty posiluje tím, že je z vnější i vnitřní strany lakuje výživnými laky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám