Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma týdny utrpěl Karlos Vémola během zápasu MMA drtivou porážku se Slovákem Attilou Véghem. Terminátor musel záhy absolvovat plánovanou operaci ramene.

Jen pár dní po zákroku už zápasník trénoval v posilovně, byť s fixovanou levou rukou u těla, a nyní dokonce vyrazil na večírek. "Dneska jsem byl v posilovně, trénoval jsem už druhý den po operaci. Přišel jsem se teda hlavně najíst. Po operaci se potřebuju dobře regenerovat,” prozradil Karlos Super.cz na otevření nové asijské restaurace v centru Prahy.

Vémola věří, že bude brzy úplně bez omezení. „Zítra jdu na první kontrolu a budou mi vytahovat stehy. Mě ale tyhle věci nezastaví, jen malinko zpomalují. Jsem Terminátor, který jen vymění součástky a jede dál,” říká sebevědomý zápasník.

Vémolova rekonvalescence po operaci neprobíhá rozhodně na gauči u televize. „Neumím pasivně odpočívat. Teď je právě moment, kdy relaxuju,” říká Karlos a s chutí se pustil do jídla.

Reklama

Další články

Načítám