Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To by jejich partneři koukali, kdyby je v ložnici překvapily takhle oblečené. Modelky Aneta Vignerová (36) a Iveta Lutovská (40) předváděly opravdu neobvyklé kousky a navíc už nošené. Z depozitáře v Lánech bylo totiž poprvé zapůjčeno negližé z dob našich prababiček.

"Je to hodně zvláštní pocit. Přece jen jsem zvyklá na úspornější spodní prádlo. I když preferuji spíš pohodlnou bavlnu než krajky. Když už krajku, tak spíš tmavších barev. Mám ráda černou a tmavěmodrou," svěřila Super.cz Aneta Vignerová, v čem svádí svého přítele, fotbalistu Tomáše Ujfalušiho.

"Já mám, co se prádla týče, hodně infantilní vkus. Miluju kalhotky s Hallo Kitty," prozradila svoji slabinu novomanželka Iveta Lutovská. "V krajce bych celý den nevydržela. Zvlášť ne v tangách. To jsou věcičky určené spíš pro svlékání než na nošení," smála se Iveta na přehlídce v pražském Slovanském domě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám