Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Američanka s vietnamskými kořeny Tila Tequila se již několik let snaží prorazit a být slavná, a to všemi možnými způsoby, jako modelka v pánských časopisech, zpěvačka i vlastními reality show. Třicetiletá kráska má andělskou tvář, ale v těle má nezkrotného ďábla. Nedávno ho v sobě probudila i v newyorském klubu Splash Bar, kde za doprovodu několika hodně spoře oděných tanečníků předvedla svůj nový hit „You Can Dance“ a v baru začalo být hostům pořádné horko...

Odvážná modelka a zpěvačka začala s tanečníky předvádět svůdné pohyby a rozproudila se natolik, že během následného focení úplně zapomněla zkontrolovat svůj bujný dekolt.

Vlastním jménem Tila Nguyen předvedla své silikonem vylepšené tělo například v pánských časopisech Stuff, Maxim či Penthouse a na serveru MySpace patří mezi nejoblíbenější celebrity. Tila je známá tím, že nedělá rozdíly mezi muži a ženami, líbí se jí všichni. To byl také jeden z důvodů, proč se s ní rozhodla natáčet i televize MTV. Její vlastní reality show s názvem Kalich lásky s Tilou Tequilou spočívala v hledání „pravé lásky“. Tu měla Tila najít mezi 16 sexy lesbičkami a 16 pohlednými muži, kteří soutěžili o její náklonnost. Tila se přitom nebála se téměř s každým alespoň vášnivě líbat, v mnoha případech i navštívit kajutu, kde si vyzkoušela, jak by si s dotyčným nebo dotyčnou rozuměla po intimnější stránce.

Ačkoli má Tila za sebou několik vztahů s muži, v roce 2009 napsala na svůj Twitter, že je spíš než bisexuální přímo lesbička. Ten samý rok se dokonce zasnoubila s dědičkou kosmetického koncernu Johnson & Johnson Casey Johnson, která dlouhou dobu trpěla diabetem typu I. Jen o pár měsíců později si Casey neaplikovala inzulin v dostatečném množství a byla nalezena mrtvá. Tila Tequila následně absolvovala kroky z osvojení její adoptované dcery Avy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám