Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dougie Poynter, více známá pod uměleckým jménem Sinitta, byla na pěveckém vrcholu kariéry v 80. letech, ale v současnosti na sebe opět upoutává pozornost. Jako jedna z hvězd pořadu I’m a Celebrity, Get Me Out of Here!, kde se spolu s dalšími slavnými osobnostmi na odlehlém ostrově musí poprat s mnoha nelehkými úkoly, prozradila i něco ze své pikantní minulosti. Dnes třiačtyřicetiletá zpěvačka před mnoha lety tvořila pár s Bradem Pittem (60), o němž prohlásila, že byl nádherný a měl to nejúžasnější tělo.

Románek si však Sinitta prožila například i s obávaným porotcem talentových a pěveckých soutěží v USA a Velké Británii jako Pop Idol, X Factor, Britain’s Got Talent a American Idol Simonem Cowellem (52). Když však došlo k tomu, aby Sinitta porovnala intimní dovednosti obou slavných mužů, příliš toho neprozradila.

Pro Pitta měla slabost a s Cowellem ji dodnes pojí blízké přátelství. Když dostala přímou otázku, který z nich dvou byl lepší v posteli, odpověděla: „Kdo myslíte?“ Když spoluhráčka v soutěži tipovala Brada Pitta, Sinitta odvětila: „Proč? Protože je hezčí?“

Zvědavá soutěžící opáčila: „Ne, myslím, že Simonův sexuální život je příliš organizovaný. Něco jako: Je pět minut po desáté, musíme to všechno stihnout během sedmi minut, miláčku.“

K otázce modelky Emily Scott, jak Pitt vypadal nahý, už byla Sinitta o malinko sdílnější: „Žhavý. Byl nádherný s úžasným tělem, vídala jsem jej dva roky. Byl zábavný, mladý a velmi sladký. Když jsem šla do supermarketu v době našeho vztahu, některé fanynky mi chtěly dát facku,“ řekla zpěvačka, která s Pittem chodila koncem 80. let po dlouholetém vztahu s Cowellem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám