Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že milionář Michal Červín (41), který se proslavil účastí v reality show Vem si mě! se v klidu nevyspí a má zaděláno na další pořádný problém! Po více než dvouletých soudních tahanicích s exmanželkou Barbarou Kautmanovou (33) se nedávno konečně vyřešil spor o alimenty na dceru Rozárku (3) Nakonec musí platit neuvěřitelných 7 500. Teď zřejmě bude muset znovu před soud.  Hrozí mu dokonce až deset let ve vězení.

Podle deníku Blesk, který kauzu přináší, byl Červín společně s několika dalšími lidmi totiž obžalován z úvěrového podvodu u UnitCredit Bank, díky kterému se měl obohatit o 16 miliónů korun. „ Všichni, a to nezávisle na sobě, jsme obětí bankéře, který zřejmě falšoval podpisy a přikládal cizí doklady. Za úvěry si řekl mně a podle mých informací i dalším čtyřem lidem o tučnou provizi,“ říká Červín.

O úvěry Červín žádal v roce 2005, další čtyři lidé, kteří byli podle Červína vychytralým bankéřem napáleni, čerpali úvěry až do roku 2008. „V té době jsem podnikal s golfovým zbožím a má firma měla obrat 90 miliónů ročně. Proč bych něco takového dělal a pak ještě exhiboval v televizi,“ brání se milionář. Policie začala případ řešit v roce 2009. Ještě ten rok jej obvinili. „ K této věci mohu říci pouze to, že jsme spisový materiál předali státnímu zástupci,“ komentovala případ policejní mluvčí Eva Kropáčová.

„Řeší se to strašně dlouho a jsem z toho vyřízený. Nejhorší je, že ten podvodník sice kvůli pochybným úvěrům přišel o práci, ale nikdo ho nestíhá. Nervy z toho máme jen my,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám