Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn Janka Ledeckého se potatil. Nejen, že je z něj muzikant, ale vypadá snad líp než táta v době, kdy hrával s kapelou Žentour. Osmnáctiletý Jonáš Ledecký naprosto uchvátil publikum v pražském Lucerna Music baru, kde se svojí skupinou Ray band vystoupil pro nadaci La Sophia.

Jonáš není jen nadaný muzikant, ale má mnoho dalších zájmů. Otec ho sice vedl ke sportu, ale nepodvedlo se. Kromě hudby se zabývá literaturou. Úspěch slavila jeho první kniha komiksových příběhů nelétavého ptačího hrdiny Kiwiho, kterou vydal už v šestnácti letech.

Rodiče jsou na Jonáše tak pyšní, že maminka Zuzana skandovala pod pódiem, a otec si jeho vystoupení zaznamenával. I dcera Ester jim dělá radost. Jezdí za reprezentační tým za juniory na lyžích a na snowboardu a letos vyhrála na juniorské olympiádě v Liberci. Protože jejím domovským týmem je Dukla, dostala ocenění od ministra obrany.

Reklama

Další články

Načítám