Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Porotce Česko Slovensko má talent Jaro Slávik (49) už se v Praze natolik zabydlel, že si tady pořídil byt. "Pro upřesnění, jen jsem si ho pronajal," řekl Super.cz. Manželku a děti si do něj ale stěhovat nebude. Chce mít snad prostor pro slečny, s nimiž chodívá do společnosti, zatímco je jeho žena doma v Bratislavě?

"Rok jsem bydlel v hotelu, sice skvělém, ale chci mít místo, kde můžu mít pořád svoje věci i oblíbenou značku kávy. Jsem v Praze tři dny v týdnu, tak už se to vyplatí," vysvětloval Slávik. A proč se nepřestěhuje s celou rodinou? "Kvůli dětem. Mají na Slovensku skvělou školu, kde je to baví. Nechci je vytrhávat z jejich prostředí. Na to, že tatínek není moc doma,“ jsou všichni zvyklí," míní.

To, že by jeho žena žárlila na ženy, s nimiž ho vidí v médiích na společenských akcích, si nepřipouští. "Jsme spolu třináct let a vždy jí řeknu, s kým a kam půjdu. Kdybychom předtím byli pořád spolu, bylo by to samozřejmě horší. Ale i když jsem působil na Ukrajině a v Rakousku, byl jsem tam bez rodiny," prozradil Slávik.

Ten aktuálně pobývá na Kubě, kde se snaží nabrat síly před koncem roku. "Začnou živé přenosy z Talentu a taky jsem se rozhodl v pražském Hard Rock Cafe podpořit charitativní akci Pinktober, takže to taky bude vyžadovat nějaký můj čas," řekl charizmatický slovenský producent před odletem do Karibiku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám