Hlavní obsah
Článek

A je to tady! Po nedávném rozvodu je nejúspěšnější český moderátor Leoš Mareš (47) opět zasnoubený. Požádal totiž Moniku Koblížkovou (43) o ruku. A protože je snad největší romantik v českém šoubyznysu, byl to doják na entou. „Připravoval jsem to a tajil dva měsíce!“ prozradil Super.cz Leoš.

O velkém životním kroku informoval na svém účtu na sociální síti. Během uplynulého pracovního týdne jen tak mezi řečí přítelkyni pozval na tajný víkendový výlet.

„Včera (v sobotu - pozn. red.) jsem vstal brzo ráno a odjel do Dvora Králové za jejím tatínkem. Byl trošku překvapený. Předal jsem kytici jeho manželce a říkám mu: ‚Přijel jsem Vás požádat o ruku Vaší dcery, protože ji miluju a chci si ji vzít.‘ Odpověděl: ‚A ona říká co?‘ ‚No, ona to ještě neví.‘ ‚Aha, no jo, vlastně…‘“ popsal Leoš zábavný průběh žádosti o ruku.

A pak už došlo na samotné námluvy. Dvojice se ubytovala v hotelu v Mariánských lázních. „Dali jsme si večeři a po jídle jsem vzal deky, pozval Avíka na terasu a v tu samou vteřinu začal ohňostroj jen pro ni na naši písničku od Coldplay. Když přišla TA chvíle, vyndal jsem krabičku. Monika mi pak řekla, že jí to vůbec nedošlo, viděla krabičku, ale myslela si, že to je nějaký dárek. No a pak už jsem klečel,“ uvedl moderátor.

„Dva měsíce jsem to držel pod pokličkou. Nevěděl to absolutně nikdo, včetně mých nejbližších. I lidé, kteří to připravovali, si mysleli, že jde pouze o víkendové překvapení. Jsem moc šťastný, že Monika řekla ano,“ dodal pak přímo pro Super.cz Leoš, který navíc doplnil, že jeho láska rozhodně není těhotná a že to tudíž není důvodem pro veselku.

Jak ho známe, na své lásce nikdy nešetřil, takže samotná svatba bude asi pořádně luxusní. A vůbec bychom se nedivili, kdyby kvůli tomu, aby si Monika nejhezčí den v životě pořádně užila, sáhl hodně hluboko do kapsy a vydal na ni klidně milióny korun!

Reklama

Další články

Načítám