Hlavní obsah
Článek

Ředitelka Miss Junior Kateřina Hamrová odhalila něco, co se neprozrazuje ani ze srandy. Na svém profilu na jedné ze sociálních sítí totiž napsala, o kolik si řekl populární slovenský rapper Rytmus (47), kterého oslovila, aby seděl v porotě její soutěže. A je to opravdu pálka.

„Tak jsme si řekli, že když Miss Junior moderuje Ruda z Ostravy, dáme mu do poroty kalibr značky Rytmus. Oslovili jsme ho na oficiálním mailu a tady je odpověď,“ napsala na svůj profil Hamrová, která tam ke svému příspěvku doplnila celou zprávu od Rytmusova týmu spolupracovníků.

„Zeptám se Patrika, jestli může a zda by šel do něčeho takového. Jeho honorář za účast jsou čtyři tisíce Eur. Tak dejte vědět,“ napsala Hamrové Andi z managementu slavného rappera. Rytmus tak bere stejně, jako nejlépe placený český moderátor Leoš Mareš, který si podle dostupných informací říká o sto tisíc korun za večer. Otázkou zůstává, jestli přisprostlý Slovák vydá za našeho nejlepšího spíkra. Někdo ale přece jen musí Rytmusovi jeho briliantové prsteny a řetízky zaplatit, tak proč ne zrovna Hamrová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám