Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 se diváci dočkají pikantní sexuální scény. Sestřička Šárka v podání Štěpánky Fingerhutové (20) má plán, jak zničit manželství doktora Petra Hanáka, jehož ztvárňuje Radim Fiala (46).

Svlékne se do podprsenky a pokusí se ho svést. Na ukázku se podívejte ve videu. Výsledkem je žhavá milostná scéna a zajímavá podívaná pro diváky. „Takhle odvážnou milostnou scénu jsem ještě netočila a musím říct, že jsem se opravdu příšerně styděla,“ přiznává mladinká herečka Štěpánka Fingerhutová, která se před svým zkušenějším hereckým kolegou ocitla takřka nahá.

„Naštěstí režisér Braňo Holiček byl skvělý a moc mi pomohl, celou situaci s námi promyslel do posledního detailu a tím, že na to má i herecký pohled, se nám to snažil ulehčit, ale současně tu scénu neošidit, aby se bylo na co dívat. Myslím, že se mu to podařilo skvěle,“ vypráví herečka s tím, že velkou oporu měla i ve svém hereckém kolegovi, představiteli doktora Hanáka.

„Radim mi moc pomohl, takže když jsme pak točili scénu po sexu a cpali jsme se oba na úzký gauč na lékařáku, docela jsme se přitom nakonec i pobavili. Za to Radimovi děkuju,“ prozradila mladá sympatická Štěpánka, pro kterou je úloha psychopatky Šárky Šedivé naprostým protiúkolem.

„Mrzí mě, co se o sobě dočítám na internetu. Šárka je šílená, uznávám, ale já taková nejsem, fakt ne. Utěšuju se tím, že je to asi dobře zahrané, když si mě s ní lidé tak spojují,“ uzavřela smířeně.

Reklama

Další články

Načítám