Hlavní obsah
Článek

Po tom, co se topmodelka Petra Němcová (44) zasnoubila s britským hercem Jamiem Belmanem, plánuje svatbu. Její den "D" má být napůl bláznivý a napůl formální. Obřad se ponese ve stylu padesátých let minulého století.

„Máme místo, máme data a máme mnoho důležitých věcí,“ prozradila modelka magazínu US Weekly na akci v New Yorku. „Jsem za to moc ráda, protože máme dostatek času plánovat. Všechno vymýšlíme společně - nejsem to jen já, kdo všechno zařizuje. V tuto chvíli připravujeme pozvánky a rozešleme je v příštích několika týdnech,“ prozradila Petra.

Budoucí nevěsta má dokonce vybrané i šaty. „Moje šaty budou od značky Marchesa,“ řekla šťastná kráska. Svatba by se měla odehrát v Anglii v červnu příštího roku. Nadšená Němcová prozradila, že s Jamiem vybrali téma svatby. „Celá svatba bude inspirována padesátými léty minulého století, érou rock´n´rollu a herečkou Grace Kelly, ale to je vše, co k tomu můžu říct,“ řekla Petra.

Němcová se s Belmanem seznámila prostřednictvím společných přátel. Zasnoubili se loni o Vánocích. Jde již o modelčiny druhé zásnuby. Její první snoubenec, fotograf Simon Atlee, zahynul při tsunami, která zasáhla oblast Indického oceánu na Vánoce roku 2004.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám