Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Porotce soutěže Česko Slovensko má talent Jaro Slávik (49) je sice ženatý, ale to mu nebrání, vyrážet do společnosti s jinými ženami. Zatímco jeho žena je drobná tmavovláska, na společenské akce vyráží s blondýnkami. Naposledy s reportérkou VIP zpráv Lucií Špakovou, která se objevila na titulních stránkách bulváru v objetí s Danielem Hůlkou (55).

"Neměl jsem s kým jít, tak jsem si nechal doprovod najít v rámci TV Prima," tvrdil Slávik, který s půvabnou Lucií vyrazil na československé finále soutěže Elite Model Look. "Na tom, jak žena vypadá navenek, nezáleží. Důležité je, jaká je uvnitř. Myslím si, že každá žena je pro nějakého muže krásná," řekl Super.cz.

To Jiří Bartoška, jenž byl čestným předsedou poroty, má jasno. "Líbí se mi ženy, které vypadají jako moje žena," řekl na kameru, když dorazil s manželkou. Vysoké blondýny prý u něj nemají šanci. V rámci soutěže měl ale smůlu. Lobbing nepomohl a za Česko i Slovensko vyhrály právě blonďaté dlouhonohé dívky, Češka Lenka Hanáková a Slovenka Leona Holechelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám