Hlavní obsah
Článek

Bývalý člen skupiny Lucie Michal Dvořák zůstal se svým synem sám jako kůl v plotě. Jeho milá totiž dostala nabídku, která se neodmítá. Na svoji residentní noc do vyhlášeného klubu Space na Ibize ji osobně pozval nekorunovaný král světové taneční scény a DJ Lucca se zachovala jako krkavčí matka.

„Po boku Carla Coxe jsem si zahrála už podruhé, letos navíc v hlavním čase před Carlem, takže to byla velká výzva. Byl to pro mě jeden z nejlepších zážitků v mé kariéře,“ vysvětluje důvod, proč opustila své dva muže.

Nejoblíbenější česká dýdžejka Lucca (33) sbalila kufry a místo na rodinnou dovolenou odletěla pařit na Ibizu. Maminka teprve ročního syna Míši prchla na ostrov lásky za bohatým padesátníkem. A jejímu životnímu partnerovi Michalu Dvořákovi (45) nezbylo nic jiného, než blonďaté krásce její „zálety“ trpět.

Všichni tři si vše ale brzo vynahradí. „Moje léto bylo pracovní, stejně tak Michalovo, společná dovolená nás teprve čeká. V pátek si ještě zahraju v andělském chrámu, tak říkám mému oblíbenému music clubu Kotnov v Táboře, který byl vybudován ve středověkém hradu a má tak naprosto jedinečnou atmosférou. A po party Be Famous vzhůru do Slovinska. Tam jezdíme každý rok za naším známým, je to tenisový trenér, takže budeme odpočívat nejen pasivně, ale i aktivně,“ plánuje Lucca, která by ráda, aby pozitivní vztah ke sportu zdědil i malý Míša.

„Je hodně manuálně zručný a zdá se, že je hodně vnímavý. Chtěla bych taky, aby se naučil hrát na nějaký hudební nástroj – klavír, kytara. Chci mu ukázat hodně věcí. Co si vybere a bude ho bavit, je na něm. Nejdůležitější ale je, abych z něj vychovala především férového člověka a galantního muže,“ má jasno drobná blondýnka, které syn zatím dělá jen radost.

Reklama

Další články

Načítám