Hlavní obsah
Článek

Herec Gérard Depardieu (62) si dělá ze svého incidentu s močením na palubě letadla legraci, kam jen přijde. Dokonce natočil jako Obélix žertovné video o čůrání v uličce letadla. A teď si vystřelil ze svého konfliktu i v televizi CNN v talk show Andersona Coopera. Prohlásil tam, že nakonec močil do prázdné lahve a koberec počůral jen proto, že měl v sobě moči jako slon. A láhev přetekla.

Gérard přišel v polovině srpna opilý na palubu linky mířící z Paříže do Dublinu. Než letadlo vzlétlo, přišlo na opilého francouzského herce silné nutkání k močení. Jenže letuška společnosti CityJet ho vyzvala, aby počkal do chvíle, než bude letoun ve vzduchu. Depardieu se s ní chvíli přel, pak začal močit do lahve a počůral i koberec v uličce.

„Řekl jsem: ‚Madam, musím čůrat. Nejsem nemocný, nejsem terorista. Jen potřebuji čůrat,‘“ začal své vysvětlování v talk show Andersona Coopera.

„Nejsem žádné monstrum, jsem jen muž, co musí čůrat. Možná se ta letuška nervově zhroutila, nerozumím tomu, proč mi zablokovala dveře. Já jsem řekl: ‚Nebojte, já to pak vyčistím!‘“ popisoval dále situaci francouzský herec.

Proč nakonec moč skončila na koberci, vysvětlil s nadšením: „Ta láhev byla moc malá. Já jsem slon!“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám