Hlavní obsah
Článek

Jak se zdá, stále ještě manžel Dagmar Patrasové Felix Slováček (80) totálně nezvládá zájem o svou osobu. Nedávno konečně přestal vtipně lhát o svém románku s Lucií Gelemovou, přiznal barvu, ale asi se mu nelíbí, že ho drtivá většina lidí odsuzuje. Kromě toho potupně propadl v senátních volbách. Není možná proto divu, že si vylévá nahromaděný vztek a na veřejnosti se nyní chová jako o 68 let mladší vztekloun!

Když ještě zapíral, dalo se chápat, když slušné žádosti novinářů o rozhovor odmítal. Jakmile ale šel s pravdou ven, zůstává nad jeho chováním rozum stát.

Na nedávný křest cédéčka Markéty Mátlové sice dorazil se svou mladou múzou, na reportéry ale vztekle „prskal“, jako by snad za jeho neúspěchy v politice a za celonárodní ostudu mohli oni a ne on sám.

„Na novináře štěkal, že si nepřeje fotografovat a že nechce, aby tam byli. Říkal jim prakticky, ať vypadnou a na nic se ho neptají. Naštěstí nebyl tím, kdo by měl právo rozhodovat o tom, jestli tam mohou, nebo nemohou zůstat,“ řekl Super.cz účastník veřejné akce.

Vtipné je, že i když na křest přišli s dámou společně, venku se podle některých médií chovali zase tajnosnubně. Odešli každý zvlášť a setkali se zase až v nedaleké ulici v konspiračním autě. Asi to stále mají zapotřebí…

Reklama

Další články

Načítám