Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Konec nedůstojnému lhaní! Felix Slováček (73) konečně poprvé přiznal, že je až po uši zamilovaný do výtvarnice Lucie Gelemové (33). Tyhle řádky by si opravdu jeho manželka Dagmar Patrasová (67) číst neměla. Hlasujte v anketě na konci článku!

„Přeskočila mezi námi ta pomyslná jiskra, která časem rozpoutala ohýnek a potom peklo. V první fázi jsem byl zamilovaný, ale teď už je to jiné, je to prostě nádherný vztah,“ řekl Slováček s tím, že se od Dády kvůli své lásce, která neměla problém ani manželku svého milence veřejně ponížit, chtěl odstěhovat. A i když mu prý žena dávala nůž na krk, měla smůlu.

„Musela by se chovat jinak, co by mě na ní přitahovalo více, než na Lucii,“ řekl Blesku s tím, že svou novou, mladou drahou považuje za úžasnou a pracovitou bytost.

Na dítě s ní prý momentálně nemyslí, ale kdo ví, jestli z něj a Gelemové časem nebudou, byť to zní jakkoli legračně, novomanželé a nebudou mít hromadu kudrnáčů.

Slováček prakticky až doteď mlžil, fotky, na kterých se držel s milenkou za ruku, vysvětloval držením při chůzi a všechny zvěsti o své nevěře házel na novináře. Všem to připadalo až legrační.

S manželkou má extrémně neúspěšný kandidát do Senátu (ve volebním obvodu Praha 10 dostal jen směšné procento hlasů) nyní prý až přátelský vztah. Zatímco on už úplně veřejně, bez potupného schovávání se, randí s výtvarnicí, ona se schází s italským přítelem. Snad není jen okatou pomstou manželovi.

Co si myslíte o vztahu Slováčka s o 40 let mladší Gelemovou?
Přeju jim to, láska je krásná a mocná
11,1 %
Je to trapné, Slováček i ta dáma by se měli stydět
83,3 %
Vinu nese on, ale i Dáda, neměl to s ní lehké
5,6 %
Celkem hlasovalo 68386 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám