Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmatřicetiletá americká herečka Alyson Hannigan, kterou proslavila role bláznivé flétnistky ze sboru Michelle v komedii Prci, prci, prcičky z roku 1999 se poslední dobou poněkud zakulatila. Maminka dvouleté Satyany tak nyní musí vyvracet spekulace o těhotenství. Sama si však z kilogramů navíc těžkou hlavu nedělá a s klidem přiznává: „Jenom jsem trochu moc jedla a potřebuji víc cvičit.“

Alyson, jež v poslední době září především v oblíbeném seriálu Jak jsem poznal vaši matku, ukázala plnější tvary například tento víkend v Malibu na procházce s manželem a hereckým kolegou Alexisem Denisofem a jejich malou dcerkou. Dotazům ohledně jejího údajného očekávání druhého potomka se musí jen usmívat.

Na Twitteru například vysvětlila: „Ne, nejsem těhotná! Jen tak vypadám na těch fotkách. Tento měsíc jsem spořádala trochu moc jídla, bolí mě záda a nemůžu se dostat do formy. Taky už potřebuji cvičit a tohle tričko si už nikdy nevezmu!“

Alyson přitom vždy působila spíše jako éterická bytost a například jako čarodějka v seriálu Buffy, přemožitelka upírů měla postavu přímo ukázkovou. Herečka ve filmech a seriálech však uplatňuje především svůj komediální talent, a proto většinou dostává ztřeštěné role.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám