Hlavní obsah
Článek

Ještě před pár týdny se bývalá první dáma Dagmar Havlová (71) strachovala o život svého manžela, exprezidenta Václava Havla (†75), a starosti se jí zračily i v tváři. Jenže předešlá hlava státu už se stihla vykurýrovat ze zánětu dýchacích cest a na nejkrásnější manželce světových státníků všech dob je to hned poznat. Paní Dagmar radostí rozkvetla jako nejkrásnější květina a na oslavu narozenin Hany Zagorové (†75) a Štefana Margity (67) dorazila v takové formě, že by jí málokdo hádal víc jak třicet let.

Po příchodu Havlových do restaurace v sedmadvacátém patře pankráckého mrakodrapu byla paní Dáša rázem hlavní ozdobou nejlepšího večírku letošního roku. "Upřednostňuji přírodní kosmetiku," prozradila před časem Havlová. Ta byla po celou dobu oporou svému muži. Bývalý hradní pán po létě stráveném na chalupě na legendárním Hrádečku vypadal odpočatě.

"Musíme jít pomalu. Manžel mívá občas závratě. Ale již je mu mnohem lépe," svěřila se paní Dagmar hostům mejdanu. Havel, který se na veřejnosti objevil poprvé od konce května, si neodpustil ani šampíčko. Oblíbený nápoj oslavenkyně Zagorové pil plnými doušky a s chutí si připil i se Štefanem Margitou. Po chvíli ale exprezident musel začít myslet na své zdraví a odebral se do soukromých prostor restaurace, ve kterých byla vypnuta klimatizace. Ta totiž jeho často churavým dýchacím cestám velmi škodí.

"V duchu jsem doufala, že se manželé Havlovi dostaví. Udělali mi strašnou radost, že dorazili," svěřila se Super.cz dojatá Zagorová. Jejího a manželova večírku se zúčastnila celá elita českého showbyznysu. Nechyběl Karel Gott či Richard Krajčo s ženami, Michal David, Kateřina Brožová, David Koller, Jitka Zelenková a mnoho dalších oblíbenců slavící dvojice.

Reklama

Další články

Načítám