Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Koktová (31) o sobě zase jednou dala vědět. S manželem Pepou Koktou se ve společnosti moc neobjevují, výjimku udělali, když vyrazili na premiéru filmu Seznamka. Ornella přišla podpořit kamarádku Štěpánku Decastelo (45), jež ve snímku hraje, Pepa se zase kamarádí s režisérkou Zitou Marinovovou.

V nabité Lucerně, kde se sešli snad všichni, kdo momentálně nejsou na dovolené, se díky Ornelle dalo erotické dusno krájet. Vnadná mladá paní si ve svém šatníku vybrala letní šaty, které nedávaly velký prostor fantazii. Obří výstřih bránil komukoliv, aby se jí díval do očí, a při pózování fotografům odhalila i celá stehna.

Se Štěpánkou, která v komedii Seznamka dostala roli ošklivky, která nakonec přece jen najde štěstí, ostatně skoro jako všechny postavy této letní komedie, se Ornella skamarádila na dovolené v Tunisku. I tam vzniklo dost fotografií, kde obě předvedly své bujné křivky.

Reklama

Další články

Načítám