Hlavní obsah
Článek

Ženy s umělými prsními implantáty by si měly souboj paintballu odpustit. Mohou totiž dopadnout jako šestadvacetiletá Angličanka, které kulička s barvou způsobila prasknutí umělé výplně ňadra a zdravotní komplikace. Paintballové společnosti teď rychle mezi varování přidávají, že zásah kuličkou letící rychlostí až kolem 290 kilometrů za hodinu může zničit implantáty.

Po zásahu si mladá žena stěžovala na bolest. Netušila ale, že gelová výplň praskla, protože k tomu došlo pod neporušenou kůží. Zjistila vše o několik dní později poté, co zdravotní komplikace přišla řešit k lékaři.

„Součástí zábavy u paintballu je, že to trochu bolí, když člověk dostane zásah, ale za celé ty roky provozu jsme nic podobného nezažili,“ uvedl mluvčí společnosti UK Paintball listu The Sun.

Společnost provozující v Británii rozsáhlou síť paintballových sportovišť teď doporučuje ženám s velkými ňadry zvláštní ochranu hrudníku. „Je dobré si uvědomit, že mít větší prsa znamená být snazším terčem,“ dodal mluvčí za UK Paintball.

Související témata:
Paintball

Reklama

Další články

Načítám