Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak to tu ještě nebylo. Nejkrásnější a nejúspěšnější české modelky v jednom kalendáři. Získali jsme exkluzivní informace o připravovaném kalendáři, kterému se přezdívá český Pirelli. Super.cz jako první informoval, že pro letošní desátý jubilejní kalendář Stock se svlékne Simona Krainová (51). Nyní ze zákulisí pronikly další exkluzivní informace.

Krainová totiž nebude jediná. České topmodelce budou v kalendáři patřit jen dvě strany. Zbylých deset si rozdělí dalších pět krásek, které v minulosti pro Stock pózovaly. V prestižním kalendáři se objeví také Alena Šeredová (46), Pavlína Němcová (52), Iva Kubelková (46), Helena Zeťová (43) a Jitka Čvančarová (46).

Fotit se bude od září v Praze. Důvod je jasný. Zahraniční produkce by byla velmi nákladná a také obtížná. Všech šest krásek bude společně pózovat na titulní straně kalendáře. Společné focení všech krásek se odehraje 12. září.

Reklama

Další články

Načítám