Hlavní obsah
Článek

Dosud jsme se domnívali, že jediný, kdo se ve slavné americké rodince z reality show Keeping Up with the Kardashians nosil v dětství s pár kily navíc, byla Khlo (39)é (39). Ta ostatně s váhou bojovala až do loňska, než nasadila tvrdý dietní a hlavně cvičební režim. Maminka početného klanu Kris Jenner ale teď archivní fotografií všem názorně ukázala, že trošku oplácaná bývala i nejstarší dcera Kourtney, která je teď paradoxně ze sester ta nejštíhlejší. Na snímku se vedle ní nachází o dva roky mladší Kim Kardashian.

Kourtney je ročník narození 1979, letos v dubnu tak oslaví už sedmatřicáté narozeniny. Zároveň si se svým dnes již bývalým partnerem Scottem Disickem pořídila navzdory dlouhodobě problémovému vztahu hned tři děti -  Masona (6), Penelope (3) a ročního Reigna.

Udržet večírkového krále doma a probudit v něm otcovské cítění se jí ale nepodařilo, a tak se loni v červenci definitivně rozešli. Kourtney si nedávno prožila nezávazný milostný románek s o patnáct let mladším Justinem Bieberem.

Reklama

Další články

Načítám