Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Karlu Gottovi (†80) v posledních dnech nebylo vůbec slyšet. Mnohonásobný Slavík podstoupil čtvrtou fázi chemoterapie a momentálně opět odpočívá doma na Bertramce. Kdo si snad myslel, že nemocný zpěvák jen tiše trpí a o nic se nezajímá, ten se hluboce mýlil.

Gott se totiž ponořil do malování, které stejně jako zpěv patří k jeho obrovským vášním. A tentokrát nemaloval jen tak ledajaký obraz. Poslední týdny totiž maloval obraz, který manželce Ivaně daroval ke včerejším čtyřicátým narozeninám.

Poté, co dílo dokonal, napsal konečně vzkaz svým fanouškům. „Moji milí příznivci, téměř po měsíci vás zdravím. Jak jste si všimli, na nějakou dobu jsem se odmlčel, ale ne kvůli zdravotním potížím, ale z toho důvodu, že jsem intenzivně maloval obraz pro svou milovanou ženu Ivanu k jejím kulatým narozeninám,“ napsal na sociální síti pod fotku svých palet Gott, který neztratil ani svůj typický smysl pro humor. „Konečně se mi přiblížila věkem,“ vtipkoval.

Ivana Gottová se tak může pyšnit opravdu originálním dárkem, který navíc dostala z opravdové lásky. A to se jen tak někomu nepoštěstí...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám